Over Dorien

Vroeger droomde ik van een eigen winkel. Daarom ben ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste gaan doen. Ik wilde met mijn handen werken, mensen mooi maken en creatief bezig zijn. En ik wilde voor mezelf beginnen! In 1997 was daar: Schoonheidssalon Dorien Leusden. Sinds 2013 ben ik Dr. Hauschka therapeute nadat ik bij Wala Nederland de opleiding heb afgerond. Hier volg ik regelmatig kwaliteitstrainingen, inspirerende congressen en specialisaties.

Bijna 25 jaar later vind ik het nog steeds fijn om bezig te zijn met natuurlijke schoonheid en een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling te geven en klanten (jong of oud) te zien genieten.

Graag sluit ik een Ontspannende Gezichtsbehandeling af met een lichte make-up en advies over persoonlijke huidverzorging en een bakje koffie.

Dr. Hauschka

Ik werk het liefst met natuurlijke, biologisch geproduceerde huidverzorgings- en make-up producten. Ze nemen geen huidfuncties over maar gaan uit van de innerlijke kracht van de huid en versterken. Daarom ben ik dr. Hauschka therapeut geworden. De producten bevatten heilzame, kostbare planten die worden gekweekt in de eigen tuinen van Wala. En sommige ingrediënten komen van fairtrade projecten.

Ontharen met een draadje

Gezicht ontharen doe ik met een draadje. Dit is een oude methode uit het Midden Oosten. Een Turkse kapster heeft me dit geleerd.

Maatschappelijke betrokken ondernemen

Met veel plezier heb ik meegewerkt aan Leusdense maatschappelijke projecten. Maar ook bijvoorbeeld bij Stichting Breakawayday (dagje uit voor moeders van kinderen met een beperking), de Nahderkring (mensen met een niet aangeboren hersenafwijking) en klanten van de voedselbank. Ik verzorg de Beauty uurtjes bij Lisiduna (jong dementerenden) en DementieD (mantelzorgers). Voor sommige gelegenheden stel ik een team samen met kapper, nagelstyliste en masseur. Of ik kom met de speciale stoel voor stoelmassage, eventueel ook met een team.

Schoonheidssalon Dorien
Dorien Raaijmakers
Ardennen 48
3831 EX Leusden
Bel of whatsapp 06 53 72 52 67

Bezoek
uitsluitend op afspraak

Volg mij op
   

Na 26 jaar sluit Schoonheidssalon Dorien haar deuren in Leusden (per 1 juni 2023) om ze weer te openen in Brabant (Roosendaal) rond september 2023.

 

Uiteraard kunt u Dr.Hauschka producten blijven bestellen via onderstaande knop.

 

Tot juni is het zeker nog mogelijk een afspraak te boeken voor een gezichtsbehandeling of huiddiagnose en huidverzorging en make-up advies.