Over Dorien

Ervaren Dr. Hauschka therapeut

Vroeger droomde ik van een eigen winkel. Daarom ben ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste gaan doen. Ik wilde met mijn handen werken, mensen mooi maken en creatief bezig zijn. En ik wilde voor mezelf beginnen! In 1997 was daar: Schoonheidssalon Dorien Leusden.

Bijna 20 jaar later vind ik het nog steeds fijn om bezig te zijn met natuurlijke schoonheid en een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling te geven en klanten (jong of oud) te zien genieten.

Graag sluit ik een gezichtsbehandeling af met een lichte make-up, advies over persoonlijke huidverzorging en een bakje koffie.

Dr. Hauschka
Ik werk het liefst met natuurlijke, biologisch geproduceerde huidverzorgings- en make-up producten. Ze nemen geen huidfuncties over maar gaan uit van de innerlijke kracht van de huid en versterken. Daarom ben ik dr. Hauschka therapeut geworden. De producten bevatten heilzame, kostbare planten die worden gekweekt in de eigen tuinen van Wala. En sommige ingrediënten komen van fairtrade projecten.

Ontharen met een draadje
Gezicht ontharen doe ik met een draadje. Dit is een oude methode uit het Midden Oosten. Een Turkse kapster heeft me dit geleerd.

Look Good Feel Better
Onlangs heb ik de training “huidverzorging voor kankerpatiënten” gevolgd. Ook heb ik mij aangesloten bij Stichting Look Good Feel Better.

Maatschappelijke betrokken ondernemen
Met veel plezier werk ik mee aan Leusdense maatschappelijke projecten. Beauty uurtjes bij Lisiduna (jong dementerenden) en DementieD (mantelzorgers). Maar bijvoorbeeld ook bij Stichting Breakawayday (dagje uit voor moeders van kinderen met een beperking), de Nahderkring (mensen met een niet aangeboren hersenafwijking) en klanten van de voedselbank. Verder verzorg ik jaarlijks de huidverzorgingsles voor GoodLookingGirls bij de IJsbreker. Voor sommige gelegenheden stel ik een team samen met kapper, nagelstyliste en masseur. Of ik kom met de speciale stoel voor stoelmassage, eventueel ook met een team.

Graag nodig ik u uit in mijn salon voor een heerlijke behandeling. Voor meer informatie kijkt u op mijn website of kunt u mij bellen.

Dorien