In de media

Interview met Dorien
Mei 2018

Interview met Dorien door Romy Frerichs, student Media, Informatie en Communicatie van de Hogeschool van Amsterdam. Luister hier:

 

Verwenmiddag voor vrijwilligers Larikslaan2
Website Sociaal Plein – 27 oktober 2016

Eindelijk was het zover, donderdag 27 oktober werd een aantal vrijwilligers van Larikslaan2 verwend met een gezellige middag. Vorig jaar werd er tijdens de Matcbeurs een match gesloten tussen Dorien Raaijmakers van schoonheidssalon Dorien, Philippe Klerkx van Uit-spanning en Nancy Hooijer van Larikslaan2.

Dorien heeft de dames en heren in de watten gelegd met een gezichtsbehandeling. Omdat Dorien alleen was als specialiste moesten de vrijwilligers ook zelf aan de slag maar onder het genot van een hapje en een drankje was ook dat genieten.

Tussendoor konden de vrijwilligers plaatsnemen op de massagestoel. Na een korte kennismaking waarbij eventuele klachten werden besproken gaf  Philippe iedereen een passende massage.

Na een jaar waarin de vrijwilligers als vrijwillige seniorenvoorlichter, vrijwilliger bij ’t Binnenhuys of als vrijwilliger voor levensboeken hard hebben gewerkt, was deze gezellige middag zeker verdiend. De vrijwilligers konden weer met goed verzorgde huidjes, losse spieren en ontspannen naar huis.

Zonder Schoonheidssalon Dorien en Uit-spanning hadden we deze verwenmiddag niet kunnen aanbieden. Philippe en Dorien: bedankt!

Maatjesvrijwilligers zelf even verwend
Leusder Krant – 7 oktober 2015

Maatjesvrijwilligers zelf even verwend

Woensdagmiddag werden de vrijwilligers van het Maatjesproject Leusden van Larikslaan2 bedankt voor hun belangeloze inzet. Deze vrijwilligers, die vaak klaar staan voor een ander, werden tijdens een verwen-middag zelf even in de watten gelegd.

De vrijwilligers van het Maatjesproject zijn gedurende langere tijd een maatje voor iemand die om bepaalde redenen wel wat gezelschap kan gebruiken. Twee Leusdense ondernemers, Dorien Raaijmakers en Annemiek Kruse, wilden graag wat extra’s doen voor de vrijwilligers van het Maatjesproject. Tijdens de Matchbeurs vorig jaar heeft Larikslaan2 een match gemaakt met Schoonheidssalon Dorien Leusden en Anders Afslanken waaruit de verwenmiddag voor alle maatjesvrijwilligers is ontstaan.

De vrijwilligers kregen twee workshops aangeboden waarin zij leerden over huidverzorging, werden verwend met een ontspannende gezichtsbehandeling en leerden hoe ze gezonde en lekkere Smoothies konden maken. De Smoothies smaakten goed en aan het eind van de middag verlieten de vrijwilligers stralend het pand.

Dit is één van de vele matches die vorig jaar gemaakt is op de matchbeurs. De volgende matchbeurs vindt plaats op vrijdag 13 november.

Sterren stralend op de catwalk
Algemeen Dagblad – 8 juni 2015

AD-maandag-8-juni-2015

 

Donatie kadobonnen aan de Voedselbank Leusden
Nieuwsbrief Voedselbank – November 2014

Schoonheidssalon Dorien doneert cadeaubonnen aan de Voedselbank Leusden

Schoonheidssalon Dorien doneert cadeaubonnen aan de Voedselbank Leusden

Beautybonnen voor Voedselbank Leusden
DeStadAmersfoort.nl – Januari 2014

Beautybonnen voor Voedselbank Leusden

Beautybonnen voor Voedselbank Leusden

Donatie kadobonnen aan de Voedselbank Leusden
Nieuwsbrief Voedselbank – November 2013

voedselbankleusden

Donatie kadobonnen aan de Voedselbank Leusden

 

High Tea en Beautymiddag Dagcentrum Lisidunahof
Leusderkrant – 9 april 2013
Klik hier voor een fotoverslag..

Good Mood Atelier
Dé Weekkrant Amersfoort – 18 maart 2013
Borrelzzzzz – Aflevering 6 (volledige aflevering)
Bekijk in deze aflevering het item over Dorien en ontharen met een draadje (vanaf 12:30 minuten).

Schoonheidssalon Dorien geeft workshop aan cliënten Nahderkring
Leusder Krant & Leusden Nu- 20 maart 2013

LeusderKrant_20-maart-2013 LeusdenNu_20-maart-2013

Workshop Good Looking Girls bij de IJsbreker in Leusden
Omroep Eva – 23 februari 2012