Acné of jeugdbehandeling voor jongens en meisjes

683x1024-Facial Toner Application_Presse-02Het schoonhouden van een huid met puistjes en pukkeltjes is het allerbelangrijkst. Niet met middeltjes die puistjes uitdrogen, maar door het laten weghalen van meeëters bij de schoonheidsspecialist. Èn met huidverzorgingsprodukten die je talg een beetje bijsturen, dus niet lamleggen of verstoren. Uiteraard is de behandeling ook voor jongens!

682x1024-Gezichtsmasker aanbrengenTip: middeltjes die puistjes uitdrogen zijn uitstekend voor het puistje, maar niet voor de huid er omheen, die droogt vaak uit en raakt uit balans waardoor nieuwe problemen kunnen ontstaan.

Afhankelijk van je huidtype maken we samen een plan voor de verzorging van je huid. Om de behandeling te ondersteunen heb je een paar producten nodig om thuis elke dag te gebruiken. We hebben hiervoor een speciale starterskit. Ook  kom je met een bepaalde regelmaat je huid in de salon laten reinigen. Deze combinatie-aanpak zorgt ervoor dat je huid snel rustiger wordt, minder of zelfs geen puistjes, zodat je ook minder bedekkende make-up nodig hebt, wat je huid ook weer ten goede komt. Uitleg over mooie, zachte en huidvriendelijke make-up om je huid een beetje te camoufleren komen  ook aan bod tijdens de behandeling als je dat wilt.

683x1024-Care for Hands visual woman_PresseVoorbeelden van ondersteunende producten

  • Reinigingscrème reguleert de talgproduktie
  • Reinigingsmilk om make-up af te halen
  • Lotion speciaal (spray) voorkomt vorming van meeëters, reguleert overproductie van talg, is vetvrije basisverzorging
  • Melisse dagcreme kalmeert en zorgt voor matte teint
  • Gezichtsolie is een dagverzorging van vette- onzuivere huid met grove poriën en ontstekingen
  • Reinigend masker voor vette, onzuivere, ontstoken huid, zelf mengen met water, kan ook op rug
  • Vitaliserend masker verfijnt poriën en maakt huid glad
  • Kalmerend masker als huid erg geïrriteerd en gevoelig is

Sommige soorten acné kunnen niet zonder arts met succes worden behandeld. Ik zal je dan doorverwijzen. De behandelingen in mijn salon kunnen dan alleen verzachten.

Ik werk met Dr. Hauschka Cosmetica, een zeer vriendelijke, uiteraard niet op dieren getest merk waar ik veel resultaat mee boek!

1024x777-Day Care 2013 NL_Presse