Behandelingen

Klassieke Gezichtsbehandeling volgens Elisabeth Sigmund

Gun jezelf een hele speciale korte vakantie.

Een geurig voetenbad, een onderbeen- en voetmassage, een arm- en handmassage en het uitstrijken van je haren geven je een diepe ontspanning. Een fijne voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr.Hauschka.

Geurige compressen,reinigende en verzorgende maskers en een intensieve verzorging met speciale ampullen regenereren je huid.
Geniet van een zachte penseelmassage en nek- en decolletemassage wat de stroming van lymfe bevordert, afvalstoffen afvoert en het imuunsysteem versterkt.

De Dr. Hauschka Klassieke behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans en verbetert elk huidbeeld.

Duur 2 uur € 98,50

Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling (vanaf mei 2022)

Deze lichaamsbehandeling leidt tot een diepe ontspanning en schenkt een algemeen gevoel van welbehagen. De behandeling versterkt de opbouwende levenskrachten en daardoor de gezondheid en het zelfherstellend vermogen. De behandeling spreekt de krachten van het zelfregulerend vermogen aan en ritmische lichaams- en orgaanfuncties worden versterkt. De lymfestroom wordt bevorderd en de uitscheiding wordt gestimuleerd. Dat leidt tot een weldadig gevoel en het losmaken van verkrampingen. Op emotioneel gebied geeft de behandeling een gevoel van doorstroomd zijn, een gevoel van licht, lichtheid, orde en innerlijk evenwicht.

Deze behandeling kan een hulp zijn bij het loslaten, meer tot zich zelf te komen. Zo kan het zowel als versterkend en verfrissend als ook aangenaam moe makend ervaren worden. Er ontstaat een nieuw lichaamsgevoel, een nieuw waarnemen van het eigen Ik, alsook een intensief gevoel van doorstroomd te zijn van levendigheid.

Duur 1,5 uur € 87,50 (vanaf mei 2022)

Luxe Dr. Hauschka gezichtsbehandeling

Pure ontspanning voor jou en je huid Een geurig voetenbad, een onderbeen- en voetmassage geven  je een diepe ontspanning. Een fijne voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr.Hauschka.

Geurige compressen,reinigende en verzorgende maskers en een intensieve verzorging met speciale ampullen regenereren je huid.

Geniet van een zachte penseelmassage en nek- en decolletemassage wat de stroming van lymfe bevordert, afvalstoffen afvoert en het imuunsysteem versterkt.

De Dr. Hauschka Klassieke behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans en verbetert elk huidbeeld.

Duur 105 minuten  € 87,50

Ontspannende gezichtsbehandeling

Schoonheid is uitstraling. Als je je goed voelt in je huid, straal je van binnenuit.

De behandeling begint met geurige compressen voor het gezicht. Dan volgt het reinigen, huidanalyse en complete Dr. Haushka huidverzorging, afgestemd op jouw huidtype. De penseelmassage bevordert de stroming van lymfe en voert afvalstoffen af. Gun jezelf deze weldadige ontspanning. Je huid wordt glad en stralend!

Bestaat uit: uitstrijken van het haar, ontspannen nekspieren, reiniging, versterking, reinigend masker, penseelmassage, vitaliserend masker, masseren decolleté, dagverzorging en eventueel lichte make-up.

1,5 uur € 75,-

Uurtje Puur Voor Jezelf Gezichtsbehandeling

Gun jezelf pure verwennerij en laad weer helemaal op.

Heb je behoefte aan een rijke verzorging? Aan een vitaliserende kuur? Aan de rustgevende geur van lavendel of de frisheid van lemongrass? Zelfs als je maar weinig tijd hebt; dit uurtje is helemaal voor jou. Geniet van de zachte aanraking en verzorging van de huid, conditioners, maskers en een verzorging volledig afgestemd op je behoeften. Voor deze afspraak met jezelf vind je altijd wel tijd.

Bestaat uit: uitstrijken van het haar, ontspannen van hals- en nekspieren, reiniging, versterking, penseelmassage, conditioner, masker, massage van het decolleté, warm nekcompres, dagverzorging of nachtverzorging.

1 uur € 62,50

Reinigende Gezichtsbehandeling

Voor een stralende, diep gereinigde huid

Deze intensieve, reinigende behandeling maakt je huid licht en vrij. Een gezichtsdampbad opent  de poriën, een reinigend masker zuivert en verfijnt het huidbeeld. De penseelmassage lost blokkade op en stimuleert de zelfreinigende krachten.

De behandeling kan bestaan uit: voetenbad, uitstrijken van het haar, ontspannen van hals-en nekspieren, reiniging, gezichtsdampbad, diepe reiniging, reinigend masker, penseelmassage, conditioner, dagverzorging.

1 uur € 62,50 of 75 min € 75,-

Jeugd Gezichtsbehandeling

Een korte  behandeling met nadruk op kalmeren en reinigen. Deze behandeling bestaat uit: reinigen, diepe reiniging, reinigend masker,  conditioner en dag verzorging. Uiteraard aangevuld met huidverzorgingsadvies voor thuis. Voor een goede ondersteuning van de behandeling wordt deze voortgezet met de juiste producten en huidverzorgingsadvies voor thuis.

1 uur € 55,-

Verstevigende Beenbehandeling

Heb je last van vermoeide zware benen?

Dan is de verstevigende beenbehandeling echt fijn voor jou. De behandeling begint met een geurig voetenbad. Dan, met zachte, ritmische en vloeiende bewegingen wordt de lymfe gestimuleerd en ondersteund. behandeling wordt uitgevoerd met Dr. Hauschka lichaamsolie.

De verstevigende beenbehandeling is een lymfestimulerende massage die vitaliseert en hersteld. De lymfestimulatie is het hart van al onze behandelingen. Het heeft een harmoniserende werking op de lymfestromen, het bindweefsel en het lymfatisch systeem. Erg geschikt bij koude voeten, cellulitis vastenkuren, slappe huid na afvallen Bestaat uit: geurig voetenbad, massage, paar minuten rusten.

45 minuten € 45,-

Rug reinigingsbehandeling

  • Haren uitstrijken ter ontspanning
  • Dieptereiniging en versterken huidfuncties van de rug
  • Compres met dampbad
  • Verwijderen onzuiverheden
  • Reinigingsmasker
  • Afsluitende verzorging

45 minuten – vanaf € 40,-

Epileren

Het epileren van wenkbrauwen maakt verschil! Het zorgt voor een frisse, verzorgde uitstraling en accentueert uw natuurlijke schoonheid.

vanaf € 15,-

Wimpers of wenkbrauwen verven

Wimpers en/of wenkbrauwen verven is geschikt voor iedereen. Met name als je erg lichte haartjes hebt of allergisch bent voor make-up. Het is zeker in de zomertijd een handig alternatief voor make-up bij bijvoorbeeld het zwemmen en kamperen. De verf blijft gemiddeld zes weken zichtbaar.

Speciaal voor de gevoelige huid is er nu ook verf zonder waterstofperoxide. Deze verf is ook erg geschikt voor witte en grijze haren.

€ 15,-

Bovenlip of kin ontharen met een draadje

Ontharen met een draadje is een heel oude methode. Ik heb het geleerd van een Turkse kapper en pas deze methode al járen toe vooral voor het ontharen van de bovenlip. Deze methode heeft als zeer belangrijk voordeel dat het niets doet met de huid, alleen met de haartjes en is dus ook geschikt voor de zeer gevoelige huid, zoals bv eczeem. (deze methode wordt alleen toegepast op gezichtsbeharing)

Deze unieke methode is zeer huidvriendelijk, geschikt voor de meest gevoelige huidtypen, en is specifiek bedoeld voor het ontharen van het gezicht.

Dit is een heel oude methode die vooral gebruikt wordt in Arabische culturen. Het geeft geen rode bovenlip, zoals vaak het geval is bij andere methoden als harsen. Er wordt geen materiaal weggegooid, behalve een stukje katoenen garen. Dus milieuvriendelijk bovendien!

Make-up, speciale gelegenheid of eenvoudige dag make-up met uitleg

Het aanbrengen van een lichte dag make-up is onderdeel van de Ontspannende Gezichtsbehandeling. U kunt ook bij mij terecht voor een feestelijke make-up of bruidsmake-up. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Natuurlijk ontvangt u advies bij aankoop van make-up uit de Dr. Hauschka collectie. Maak geheel vrijblijvend een afspraak of volg Schoonheidssalon Dorien op Facebook voor meer informatie en nieuws!

Prijs in overleg

Prijslijst

BehandelingPrijsDuur
Klassieke dr. Hauschka behandeling volgens Elisabeth Sigmund€ 98,502 uur
Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling (vanaf mei 2022)€ 87,501,5 uur
Luxe gezichtsbehandeling€ 87,50105 minuten
Ontspannende gezichtsbehandeling€ 75,-1,5 uur
Uurtje Puur Voor Jezelf Gezichtsbehandeling€ 62,501 uur
Reinigende Gezichtsbehandeling€ 62,501 uur
Reinigende Gezichtsbehandeling€ 75,-75 minuten
Huiddiagnose€ 15,- *
Jeugd behandeling€ 55,- 1 uur
Verstevigende behandeling voor de benen€ 45,-45 minuten
Rug reinigingsbehandelingvanaf € 40,0045 minuten
Epilerenvanaf € 15,-
Wimpers of wenkbrauwen verven€ 15,-
Bovenlip ontharen met een draadje€ 15,-
Sugaren bovenlip€ 15,00
Feestelijke of bruidsmake-upPrijs in overleg

* Een huiddiagnose is gratis bij aankoop van basis gezichtsverzorging (volgens het principe reiniging, versterking en verzorging, 3 produkten)

Schoonheidssalon Dorien
Dorien Raaijmakers
Ardennen 48
3831 EX Leusden
Bel of whatsapp 06 53 72 52 67

Bezoek
uitsluitend op afspraak

Volg mij op
   

Na 26 jaar sluit Schoonheidssalon Dorien haar deuren in Leusden (per 1 juni 2023) om ze weer te openen in Brabant (Roosendaal) rond september 2023.

 

Uiteraard kunt u Dr.Hauschka producten blijven bestellen via onderstaande knop.

 

Tot juni is het zeker nog mogelijk een afspraak te boeken voor een gezichtsbehandeling of huiddiagnose en huidverzorging en make-up advies.